Μια νόστιμη συνταγή για μεσημεριανό ή για σνακ για το δρόμο!
Υλικά:
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 φλιτζάνι ξινόγαλο (τύπου Αριανι)
1 χούφτα αλευρι
1 χούφτα παξιμάδι τριμμένο
Λίγο μουστάρδα (βιολογική)
Λίγο λάδι
Βάζουμε σε 3 μπολ το αλευρι, το ξινόγαλο και το παξιμάδι. Κόβουμε το φιλέτο σε κομματάκια, το αλειφουμε με λίγο μουστάρδα και τα ρίχνουμε πρώτα στο αλευρι, έπειτα στο ξινόγαλο και τέλος στο παξιμάδι. Τα βάζουμε σε ενα ταψάκι πάνω σε λαδόκολλα, ρίχνουμε λιγες σταγόνες λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 190 βαθμούς για 20-30 λεπτά.
Υλικά:
1 φιλέτο κοτόπουλο
1 φλιτζάνι ξινόγαλο (τύπου Αριανι)
1 χούφτα αλευρι
1 χούφτα παξιμάδι τριμμένο
Λίγο μουστάρδα (βιολογική)
Λίγο λάδι
Βάζουμε σε 3 μπολ το αλευρι, το ξινόγαλο και το παξιμάδι. Κόβουμε το φιλέτο σε κομματάκια, το αλειφουμε με λίγο μουστάρδα και τα ρίχνουμε πρώτα στο αλευρι, έπειτα στο ξινόγαλο και τέλος στο παξιμάδι. Τα βάζουμε σε ενα ταψάκι πάνω σε λαδόκολλα, ρίχνουμε λιγες σταγόνες λάδι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 190 βαθμούς για 20-30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου